Această pagină a fost actualizată pe 12 iulie 2018

TERMENI ȘI CONDIȚII

Site-ul eRaft este proprietatea S.C. Maxpal S.R.L., cu sediul în loc. Brașov, str. Jepilor nr. 6A, jud. Brașov, având CUI: RO25256560, înregistrată la Registrul Comertului J08/438/2009.

Utilizarea site-ului de comert on-line eRaft implică acceptarea prezenților termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor, a politicilor de confidențialitate și a politicilor de cookies.

S.C. Maxpal S.R.L., își asuma dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o alta notificare. În cazul în care ne-ați furnizat datele dumneavoastră de contact și ne-ați autorizat să vă contactăm, vă vom anunța dacă modificăm această Politică în mod substanțial. Vă rugăm să consultați periodic această Politică pentru orice modificări.

Cea mai recentă versiune a Termenilor și Condițiilor poate fi citită oricând online accesând paginile site-ului.

S.C. Maxpal S.R.L. își asumă dreptul de a modifica structura site-ului fără o altă avertizare.

COPYRIGHT - Dreptul de autor a Maxpal asupra informațiilor publicate pe site.

Întregul conținut al acestui site eRaft – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date – este proprietatea al S.C. Maxpal S.R.L. și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul S.C. Maxpal S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

PRODUSELE ȘI SERVICIILE OFERITE PE SITE-UL eRaft, POLITICA DE PREȚURI

S.C. Maxpal S.R.L. își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Produsele comercializate prin intermediul eRaft sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării sunt insoțite de factură fiscală, conform legislației în vigoare. Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil. Din acest motiv S.C. Maxpal S.R.L. își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regasește în oferta curentă a importatorului.

Prețurile sunt actualizate periodic în funcție de cursul BNR. Prețurile prezentate includ TVA (19%) și nu includ costurile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări MAXPAL în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă.

În ciuda eforturilor noastre, un mic număr de produse pot avea pe site prețuri greșite, stabilite în mod eronat de către aplicația noastră informatică. În aceste condiții, întotdeauna se consideră preț final cel acceptat de către client în cadrul discuțiilor purtate cu consultanții de vânzări MAXPAL.

Conținutul site-ului eRaft (texte, descrieri ale produselor, specificații tehnice, imagini, simboluri) este alcătuit în colaborare și cu reprezentanții furnizorilor MAXPAL. Din acest motiv, MAXPAL nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile și specificațiile produselor afișate în site-ul eRaft, acestea fiind puse la dispoziția noastră de către reprezentanții fiecărei mărci, sau de către importatorii agreați de aceștia. MAXPAL și partenerii săi își rezervă dreptul să modifice descrierile și specificațiile produselor fără o notificare prealabilă.

PROMOȚII ȘI CONCURSURI

Maxpal stabilește regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizăm. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștință eventualilor participanți numai prin intermediul website-ului propriu. De aceste promoții beneficiază doar comenzile care respectă întocmai regulile afișate pe website. De asemenea promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp specificată în regulament și în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil. Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

LIMITĂRI ALE RESPONSABILITĂȚILOR

S.C. Maxpal S.R.L. nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea iresponsabilă a produselor achiziţionate prin intermediul acestui website. Nu se garantează că produsele de pe eRaft să fie în permanenţă pe stoc.

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

În cazul în care produsele nu se pot livra clientul poate cere returnarea imediată a sumelor încasate deja de S.C. Maxpal S.R.L. dar nu și alte despăgubiri. Valoarea maximă a obligațiilor S.C. Maxpal S.R.L. față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de S.C. Maxpal S.R.L. de la acest client. După expedierea produselor, dacă acestea au fost făcute corect conform comenzii, companiei S.C. Maxpal S.R.L. nu i se mai poate cere returnarea banilor în nici un fel și de asemenea nici returnarea produselor.

GREȘELI DE TIPĂRIRE

În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bazele noastre de date, sau afișate greșit iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastră își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

GARANȚII

Produsele comercializate de către S.C. Maxpal S.R.L. sunt noi și provin din surse autorizate de producători. În cazul certificatelor de garanție emise de S.C. Maxpal S.R.L. produsele defectate în perioada de garanție vor fi aduse personal sau expediate printr-o companie de curierat pe adresa societații. Produsul va fi însoțit de o descriere scrisă a defectului reclamat, de o copie după factură și certificatul de garanție în original. Produsele se predau sau se expediază în ambalajul original, însoțite de toate accesoriile. Ambalarea corespunzătoare și costurile transportului sunt în sarcina clientului. Timpul de service se calculează din momentul în care produsul a sosit la sediul S.C. Maxpal S.R.L. și până la momentul în care produsul a fost predat clientului, reprezentantului clientului, companiei de curierat (pe baza documentului de transport) sau până în momentul în care S.C. Maxpal S.R.L. notifică clientul prin email. La cererea clientului, produsul poate fi expediat pe cheltuiala acestuia la orice adresă, prin curierat rapid.

DREPTUL DE RETURNARE A PRODUSELOR CUMPĂRATE

Clientul poate denunța unilateral contractul fără a invoca un motiv în termen de 10 zile lucrătoare cf. ord. 130/2000 completată de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanță, numai în scris și poate returna produsul (produsele) în același termen de 10 zile, numai dacă este în condiții perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile și consumabilele aferente, adică acestea să nu prezinte sub nici o formă semne de uzură sau consum (în cazul consumabilelor).

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Maxpal va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului. Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri etc.

TAXE SUPLIMENTARE

Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuieli de expediție și/sau încasare. S.C. Maxpal S.R.L.nu percepe nici o taxa suplimentară clientului la cumpărarea produsului. Pentru orice taxă percepută în plus fără o întelegere comună între părți, vă puteți adresa imediat societății.

CONDIȚII LEGALE

eRaft funcționează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român.

DISPUTE ȘI CONFLICTE

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul eRaft și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Orice conflict apărut între S.C. Maxpal S.R.L. și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești. Fiind de acord cu aceste Termene și Condiții clientul își asumă în totalitate conținutul acestui text.