SEAP/ INSTITUTII PUBLICE

Sistemului Electronic de Achizitii Publice

eRaft.ro iti propune o gama completa si variata de produse care pot acoperi in cel mai eficient mod nevoile biroului tau. Toate produsele de pe eRaft.ro sunt disponibile in SEAP (link catre platforma SEAP).

Avem o experienta bogata cu firme mici si mari si cu institutii publice din diverse domenii, astfel incat suntem pregatiti sa va propunem oferte si solutii personalizate in functie de bugete, de necesitati si de specificul activitatii.

De peste 10 ani ne distingem pe piata prin calitatea produselor si a serviciilor pe care le oferim. Suntem 100% investiti in ceea ce facem, suntem pasionati de munca si de misiunea noastra, iar rasplata cea mai importanta este increderea pe care clientii nostri o investesc in noi pe termen lung.

Suntem pregatiti sa punem cu placere la dispozitia institutiilor publice oferte personalizate, consultanti specializati si termeni atractivi de plata si retur.

Acceseaza direct platforma Sistemului Electronic de Achizitii Publice: SEAP (link catre platforma SEAP) sau contacteaza-ne pentru a ne sfatui impreuna asupra celor mai bune solutii pentru cerintele tale.

Contacteaza echipa eRaft pentru mai multe informatii (de luni pana vineri, intre orele: 09°° – 17°°):

  1. Telefon0268 414 240 sau 0748 057 057

  2. E-mail: [email protected]